Contact

Bezoek onze showroom

Ben je na het doorlezen van onze website ook zo enthousiast geworden, maar wil je hem eerst even in het echt bekijken en uitproberen? Dat kan in onze showroom in het centrum van Leusden. Tijdens dit bezoek zullen we je persoonlijk uitleg geven over de toegepaste techniek, gebruikte materialen en alle andere vragen. Uiteraard is er alle ruimte om zelf te ervaren hoe het is om aan een Thuiswerktafel te werken. Maak een afspraak via het onderstaande contactformulier.

Neem contact op

Heb je vragen over jouw bestelling of wil je meer weten over de Thuiswerktafel? Veel antwoorden vind je terug in onze Veel gestelde vragen. Zit jouw vraag hier niet tussen of wil je iets met ons delen? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsinformatie

Thuiswerktafel B.V.
E-mail: [email protected]

Kvk: 82783756
BTW ID: NL862603158B01

Showroom
De Biezenkamp 37
3831 JA Leusden
(alleen op afspraak)

 

 

Thuiswerktafel logo Copyright © 2022 All Rights Reserved
usercartmenu
Loes Dekker
Loes Dekker

heeft een 5 sterren review geschreven.

4.5
Gebaseerd op 33 Reviews
Loes Dekker
trustpilot
Loes Dekker
07/09/2022

Super tafel, lang wachten maar dat was het waard. De mannen die de tafel kwamen installeren werkten snel en netjes en gaven prima advies . Ben ontzettend blij met mijn nieuwe werkplek.

Kelly
trustpilot
Kelly
04/08/2022

Alles als heel prettig ervaren. Eerst een afspraak gemaakt om de thuiswerktafel te bekijken. Zeer gastvrij ontvangen en duidelijke informatie gekregen. Op de terugweg naar huis de tafel besteld en inmiddels staat hij in onze woonkamer. Ook over de levering ervan is helder gecommuniceerd en de tafel en de door mij aangeschafte beeldschermen zijn zorgvuldig gemonteerd. De tafel zelf is super mooi en stevig en eraan werken is heel fijn. Hartelijk bedankt!

heer  Groters
trustpilot
heer Groters
04/08/2022

Tafel is inmiddels geleverd en paar weken in gebruik. Zeer mooie kwaliteit, mooi afgewerkt . Overal is aan gedacht. Ook de aflevering was perfect. Professioneel allemaal. Zeer tevreden .

Meer reviews laden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram