0,00

Mijn winkelmandje

Beveiligde checkout

Thuiswerken

Productief Thuiswerken begint bij een fijne werkplek

Steeds meer mensen krijgen ermee te maken: werken vanuit huis. Voor de één ideaal en voor de ander een uitdaging. Zeker wanneer je een kleine woning hebt, zonder extra ruimte voor een home office. Een comfortabele werkplek is namelijk cruciaal voor een productieve werkdag. Ontdek hoe de Thuiswerktafel hieraan bijdraagt!
Comfortabel
Werk in de ruimte waar je je het prettigst voelt. Volgens diverse onderzoeken zorgt een prettige werkomgeving voor een hogere productiviteit en een betere flexibiliteit.
Ergonomisch
Het uitschuifbare blad voor muis en toetsenbord, verstelbare onderstel en op ooghoogte geplaatste monitor zorgen voor een goede en gezonde werkhouding.
Ruimte besparend
Met een Thuiswerktafel hoef je geen aparte kamer of gedeelte van je woonkamer op te offeren. Vanaf nu is je eettafel in een handomdraai ook je werkplek. 
Opgeruimd
Met een Thuiswerktafel klap je jouw complete werkplek fysiek dicht en volledig uit het zicht. Tegelijkertijd sluit je ook jouw werkdag mentaal af.

Comfortabel werken vanuit huis

Werken vanuit huis brengt soms best wat uitdagingen met zich mee. Misschien heb je bijvoorbeeld geen plek voor een aparte werkkamer, werk je aan een te klein bureau in je slaapkamer of moet je iedere avond rond etenstijd de tafel weer leegruimen. 
Niet ideaal en bovendien werkt dit niet bevorderlijk voor je productiviteit. 

Creëer daarom een comfortabele werkplek voor jezelf met de Thuiswerktafel. Hiermee bespaar je ruimte, werk je ergonomisch en berg je je werkplek bovendien in één beweging netjes op uit het zicht. Wel zo lekker op vrijdagmiddag!
Shop de thuiswerktafel

Tips voor productief thuiswerken

Wil jij productiever thuiswerken? Dan hebben we nog een aantal tips voor je! Zo haal jij meer uit je werkdag vanuit huis.
Start de dag met een goed ontbijt
Kleed je aan om je productiever te voelen
Creëer een vaste en comfortabele werkplek in huis
Stel je scherm af op de juiste hoogte om rug- en nekklachten te voorkomen
Houd je werkplek netjes en opgeruimd
Neem tussendoor écht pauze (loop bijvoorbeeld een rondje)
Ruim je werkplek na het werken op, zo houd je werk en privé gescheiden
Nieuwsgierig naar meer tips rondom thuiswerken of op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de Thuiswerktafel? 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Logo Thuiswerktafel Copyright © 2021 All Rights Reserved
homemagic-wandlockusercartmenucheckmark-circleframe-expand linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram