Zo hielpen wij bij het inrichten van een tiny house!

Datum: 23/12/2021

Een kijkje achter de schermen bij het RTL4 programma Tiny House Battle.

Heb jij weleens in een woning van minder dan 30m² gewoond? Dan weet je ook dat klein wonen soms best wat uitdagingen met zich meebrengt. Je hebt simpelweg niet overal plek voor en moet al snel keuzes maken. Je kunt je dus voorstellen dat bij het inrichten van een tiny house, multifunctionele meubels dé uitkomst zijn. En laat dat nou net onze cup of tea zijn!

Viraal gaan

Begin 2020 plaatste Jan-Paul een filmpje op LinkedIn van zijn zelfgemaakte Thuiswerktafel. Dat bleek een schot in de roos, want het ging compleet viraal! Er was behoorlijk wat interesse in deze multifunctionele tafel en de berichtjes stroomden binnen. Zo namen ook Floris en Maurits contact met ons op over hun deelname aan het gloednieuw RTL4 programma: Tiny House Battle.

Let the battle begin!

Tiny houses zijn populairder dan ooit en dat snappen wij! Ze zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook duurzaam. En het beste van alles: je zit niet meer vast aan die torenhoge hypotheek. In het programma Tiny House Battle gaan in iedere aflevering twee teams de strijd met elkaar aan om hét perfecte huisje te bouwen voor dezelfde klant. Ze krijgen slechts een week de tijd. Op de laatste dag worden de twee tiny houses ingericht en onthuld aan de klant. Het team van het huisje dat door de klant wordt gekozen wint.

Hulp bij het inrichten van een tiny house

De wens van Floris en Maurits was om voor hun klant een eetkamer en werkplek in één te creëren. Daarvoor waren ze bij ons natuurlijk aan het juiste adres. Op hun verzoek ontwierpen we een thuiswerktafel op maat. Jawel, een echte tiny thuiswerktafel! Uiteraard bracht Jan-Paul de heren zelf een bezoekje om de tafel af te leveren. Ze waren enorm enthousiast en wij natuurlijk ook. Zo gaaf om onze tafel terug te zien in de inrichting van het prachtige tiny house dat de mannen hadden ontworpen.

Het eindresultaat

Het eindresultaat was op 13 december 2021 te bewonderen op tv. Met een bak popcorn op schoot hebben we vol trots zitten kijken naar het eindresultaat. Interieurontwerpster Debby Puttiger noemde onze tafel zelfs een ‘pronkstuk’ en ‘echt een tof, leuk ding’! Je begrijpt, onze avond kon niet meer stuk. Ondanks dat de klant uiteindelijk niet voor het huisje van Floris en Maurits koos, hebben de heren wat ons betreft een fantastische prestatie geleverd. En het leuke is, hun Tiny House staat compleet met inrichting en al te koop. Dus ook met onze thuiswerktafel erin. Heb je interesse of ben je gewoon nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje

Ruimte besparen in huis

Het efficiënt inrichten van een tiny house is een flinke uitdaging, maar ook in een normale woning is ruimtegebrek soms een probleem. Heb jij bijvoorbeeld nergens plek voor een fatsoenlijk bureau, maar moet je wel veel vanuit huis werken? Grote kans dat je vaak aan de eettafel werkt. Begrijpelijk, maar natuurlijk niet ideaal. Meestal zit je niet in een ergonomische houding, wat tot nek- en rugklachten kan leiden. Bovendien is je eettafel hierdoor al snel rommeltje. En een rommelig huis, is een rommelig hoofd! Investeer daarom liever in onze thuiswerktafel. Zo werk je ergonomisch, heb je altijd een opgeruimde werkplek én bespaar je ook nog eens ruimte. 

Thuiswerktafel logo Copyright © 2022 All Rights Reserved
usercartmenuarrow-down
Loes Dekker
Loes Dekker

heeft een 5 sterren review geschreven.

4.5
Gebaseerd op 33 Reviews
Loes Dekker
trustpilot
Loes Dekker
07/09/2022

Super tafel, lang wachten maar dat was het waard. De mannen die de tafel kwamen installeren werkten snel en netjes en gaven prima advies . Ben ontzettend blij met mijn nieuwe werkplek.

Kelly
trustpilot
Kelly
04/08/2022

Alles als heel prettig ervaren. Eerst een afspraak gemaakt om de thuiswerktafel te bekijken. Zeer gastvrij ontvangen en duidelijke informatie gekregen. Op de terugweg naar huis de tafel besteld en inmiddels staat hij in onze woonkamer. Ook over de levering ervan is helder gecommuniceerd en de tafel en de door mij aangeschafte beeldschermen zijn zorgvuldig gemonteerd. De tafel zelf is super mooi en stevig en eraan werken is heel fijn. Hartelijk bedankt!

heer  Groters
trustpilot
heer Groters
04/08/2022

Tafel is inmiddels geleverd en paar weken in gebruik. Zeer mooie kwaliteit, mooi afgewerkt . Overal is aan gedacht. Ook de aflevering was perfect. Professioneel allemaal. Zeer tevreden .

Meer reviews laden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram