Gratis bezorging en montage in NL
Betalen in termijnen
Uniek Nederlands gepatenteerd ontwerp

Zakelijk

Veelzijdige industriële tafel is eettafel en thuiswerk bureau in 1

Thuiswerktafel zakelijk gebruiken

Werken jouw medewerkers voornamelijk vanuit huis? Zorg er dan voor dat zij dit op een comfortabele en productieve manier kunnen doen. Onze industriële  tafel zorgt niet alleen voor een fijne thuiswerkplek, maar help je ze tegelijkertijd om ruimte te besparen in huis. Bovendien is het thuiswerk bureau binnen een paar seconden tijd weer een  gewone industriële tafel geworden. Zo lopen bedrijfseigendommen minder risico op beschadiging.
Comfortabele en ergonomische (thuis)werk bureau
Ruimtebesparend, past in ieder huishouden
Productievere medewerkers
Minder verzuim door nek- of rugklachten
Werkplek na gebruik snel en veilig weer opgeborgen
Op de zaak te bestellen voor ZZP’ers
Ook ideaal als vergadertafel op kantoor

De perfecte toevoeging aan ieder (thuis)kantoor

De Thuiswerktafel is niet alleen perfect als werkplek in huis, maar ook de ideale toevoeging aan je kantoor. Creëer eenvoudig flexplekken, die je in een handomdraai omtovert tot vergadertafel.

Geen bedrijfskantine? Dan is achter de computer eten met deze tafel verleden tijd. Ook zzp’ers met een kleine kantoorruimte of kantoor aan huis hebben met de tafel een fijne werkplek én vergaderruimte om klanten te ontvangen in één.
Bekijk onze tafels

Grote aantallen bestellen? 
Vraag naar de mogelijkheden.

Heb je interesse om meerdere Thuiswerktafels in één keer te bestellen? Vanaf 10 stuks hebben wij de mogelijkheid om maatwerk te leveren. Neem contact op via de mail, geef je wensen door en wij maken een offerte op.
Offerte aanvragen
“Van stijlvolle eettafel tot flexplek, vergadertafel en ergonomische werkplek; met de Thuiswerktafel heb je alles in één!”
Jan-Paul Scholten
Eigenaar Thuiswerktafel
Thuiswerktafel logo Copyright © 2024 All Rights Reserved
cartmenucheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram